Amazon outsourcing sales

Haal het maximale uit jouw Amazon brand en verkoop

Amazon Verkoop Uitbesteden

Verkopen op Amazon uitbesteden kan de juiste stap zijn om jouw business en  brand naar een hoger niveau te tillen. Of dit voor nu de juiste keuze is, hangt af van enkele factoren. In dit artikel zullen we de afwegingen doornemen.

Waarom Amazon uitbesteden?

Succes behalen op Amazon is eenmaal ingewikkeld. De geavanceerde marktplaats biedt verkopers tal van opties om uitgebreide en gespecialiseerde producten aan te prijzen. De unieke troef van Amazon ligt in het aanbieden van Amazon A+ content en de mogelijkheid om een geheel eigen merk-Store te ontwikkelen – de Amazon Brand-Store. Dit vormt een aanzienlijk voordeel voor verkopers, maar het vergt eveneens diepgaande kennis en aanzienlijke tijdsinvestering. 

Lang niet iedere aanbieder bewandelt moeiteloos het pad binnen Amazon, of beschikt over de benodigde tijd ervoor. Het realiseren van een solide account, het waarborgen van merkregistraties en het ordenen van btw-nummers zijn uitdagingen waar men vaak in vast loopt. Het uitbesteden van Amazon biedt een oplossing voor deze en andere barrières die intern moeilijk op te lossen zijn. 

Amazon Uitbesteding kosten

De kosten van uitbesteding variëren afhankelijk van de omvang van de taken en de gekozen partij. Het is handig om naar extern advies te stappen als je beschikt over een klein startbudget of al een goed lopende Amazon business hebt opgebouwd. Bij AMZ Consultancy hebben we gratis intake gesprekken en behalen we voor de meeste partijen een mooie ROI.

AMZ Consultancy – Jouw Amazon Consultant

Amazon specialist of expert gezocht? Wij realiseren met onze aanpak het maximale potentieel van jouw brand op Amazon. Customer focus and data driven. Heb je behoefte aan hulp bij verkoop, logistiek en adverteren? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Met meer dan 6 jaar ervaring op verschillende marketplaces en een succesvolle verkoopgeschiedenis in zowel Europa als US, zijn wij de juiste keuze. Onze klantenkring reikt internationaal, inclusief gerenommeerde namen als STOX, SumUp en Carhartt.

Wij bieden de volgende services aan:

 1. Full Service Account Management
 2. Adverteren op Marketplaces
 3. Amazon Content & SEO
 4. Amazon Consultancy & Training

Bol.com of andere Marketplaces Uitbesteden

Naast onze specialisatie op het gebied van Amazon zijn wij ook inzetbaar voor vraagstukken rondom andere Marketplaces zoals Bol.com en Zalondo. 

Bekijk meer van onze klanten

 

Naast de bovengenoemde onderwerpen kan AMZ Consultancy ook helpen bij de volgende onderwerpen:

 • Amazon account blokkade oplossen
 • Amazon Duitsland specialisten
 • Amazon SEO optimalisatie
 • Amazon Marketplace strategie
 • Expert Service voor Amazon Seller Central
 • Duits BTW / Steuernummer nummer aanvragen
 • Geoptimaliseerde Amazon product listing
 • Enhanced Branded Content Amazon creatie
 • Sellercentral account verificatie op Amazon

Meer weten? check de blogs op onze website of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!