Waarom Bol uitbesteden?

Bol.com is aanzienlijk populair als een toonaangevende online winkel in Nederland. Het overgrote deel van hun aanbod is niet afkomstig van hun eigen inventaris, maar wordt eerder verzorgd door externe partners die samenwerken met Bol.com. Het aangaan van zo’n partnerschap brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Het aanbieden van producten op Bol.com resulteert in een verhoogde online omzet.
  • Met een indrukwekkend aantal van 11 miljoen unieke bezoekers vergroot je aanzienlijk je online bereik.
  • Profiteer van de bekende reputatie van Bol.com om je producten onder de aandacht te brengen.
  • Verwerk je logistiek via bol.com

Bol adverteren uitbesteden

Adverteren op Bol.com blijft de meest efficiënte manier om onmiddellijke zichtbaarheid te genereren voor je producten. In tegenstelling tot organische zoekresultaten, bevind je je direct aan de top van de zoekresultaten met de juiste advertentiestrategie. Bij AMZ Consultancy streven we altijd naar winstgevend adverteren als primair doel voor elke advertentiecampagne, en dit vereist een weloverwogen aanpak.

Ben je al bezig met Bol advertenties, maar behaal je niet de gewenste resultaten? Of ben je simpelweg niet helemaal tevreden met je huidige marketingpartner? Bij AMZ Consultancy hebben we een bewezen track record en jaren aan ervaring. Neem vrijblijvend contact om samen te kijken hoe we jouw advertentie rendement kunnen verhogen.

Bol marketing uitbesteden

Het combineren van advertenties met een long term organische strategie zal voor de meeste groei zorgen. Organisch groeien op Bol bereik je voornamelijk door uitmuntend content en een bijbehorende effectieve SEO strategie. Het optimaliseren van de titels, productbeschrijvingen en productfoto’s zijn vaak de eerste stappen. Gevolgd door het bouwen van een sterk product met goede reviews en weinig retours. Met de uitkomst dat uw product organisch bovenaan komt te staan op de gewenste zoektermen.

Bekijk meer van onze klanten

Bol.com specialisten – AMZ Consultancy

Je bent bij AMZ aan het juiste adres voor het volledig uitbesteden van het online verkoopproces van Bol.com en/of Amazon. Onze toegewijde specialisten zetten zich dagelijks in om de online verkoop van onze klanten tot in de puntjes te optimaliseren. Onze marketplace experts zijn grondig vertrouwd met alle aspecten van Bol.com en zijn uitmuntend in het opbouwen van jouw account voor optimale prestaties. AMZ Consultancy is jouw partner voor een allesomvattende aanpak, gaande van het opzetten en fine-tunen tot het beheren van jouw account op Bol.com. We zorgen ervoor dat je alle mogelijkheden van Bol.com benut en dat jouw merk groeit op dit platform.

Bol.com diensten van AMZ Consultancy

Onze overkoepelende diensten zijn de volgende:

1. Full Service Account Management

We beheren en bouwen jouw product/merk van A tot Z op Bol.com. Of kies ervoor om een specifiek gedeelte uit handen te geven zoals de Account Setup, logistieke punten of het realiseren van de Buy Box positie.

2. Adverteren op Bol.com en Amazon

Het opzetten en optimaliseren van advertentiecampagnes met hoge returns is iets wat niet elke agency kan beloven. Gelukkig hebben wij met onze 7+ jaar ervaring een waterdichte strategie die voor de meeste partijen de gewenste uitkomst biedt. Is de focus een hoge brand awareness of ROAS? Wij realiseren de beste aanpak voor jouw bedrijf.

3. Content & SEO voor Marketplaces

Product listings schrijven, zoekwoordonderzoek en optimalisatie of het perfectionaliseren van product content; elk aspect vullen we in als de beste. Met ons internationale team en de nieuwste AI tools beschikken we over het complete pakket voor de juiste aanpak.

4. Consultancy & Training

Ben je al actief op Bol.com maar wil je het kennisniveau binnen de organisatie verhogen? We kijken graag waar je de meeste winst kan behalen en stellen een persoonlijk programma op. Ook als sparringpartners voor specifieke vraagstukken zijn wij beschikbaar.

Benieuwd naar jouw maximale potentie op Bol.com? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een gratis quickscan.